full colour labeling

Full colour labeling bij Dobla verhoogt omzet

Product aanzien, capaciteit én omzet verhogen met full colour labeling. Dat is wat Dobla is overkomen door over te stappen van manueel labelen naar professioneel etiketteren. Het aanpakken van de onderliggende oorzaak resulteert nu in groei!

Bij Dobla worden chocoladedecoraties geproduceerd, verpakt en voorzien van een etiket. Voorheen werden de zwartwit etiketten manueel geplakt op witte dozen. Hierdoor was niet altijd direct duidelijk voor de klant en voor de orderverwerkers wat er in de doos zat. Door in gesprek te gaan met Weber kwamen zij tot een oplossing voor meer uitstraling aan de verpakking, gemakkelijker inspelen op seizoen aanvragen en een snellere verwerking in het magazijn.

Samen met Dobla hebben wij gezocht naar een oplossing waarbij flexibel on-demand full colour etiketten geprint en aangebracht konden worden. Hiervoor hebben wij een full colour label print & apply systeem geplaatst met een Epson ColorWorks en Applicator.

Full colour labeling

Inmiddels ontwerpt Dobla haar eigen etiketten, is productiecapaciteit verhoogt en besparen ze kosten met het automatisch labelen. Zie hier de video waarin Dobla zelf vertelt hoe het nu werkt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Weber Labeling & Coding

 

Partner voor food labeling!

Voedselveiligheid en duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Men kiest bewuster en wil een schoner klimaat, daar moet de voedingsmiddelen en drankindustrie in mee.

Ook automatisch etiketteren en coderen van voedsel en verpakkingen helpt daarbij. Denk aan schonere productielijnen en duurzamere etiketten. Weber produceert schone THT printers, heeft duurzame etiketmaterialen en creëert etiketteeroptimalisaties.

Laat je met de whitepaper duurzame oplossingen inspireren in duurzame kostenbesparende etiketteer en codeeroplossingen voor de voedsel productielijn.