Legi-Air 4050B - la nouve

Volledig elektrisch etiketteren: de nieuwe generatie Legi-Air

Legi-Air 4050 B is het nieuwe Print & Apply systeem in het portfolio van Weber Marking Systems, dat uw productie naar een hoger niveau brengt. Wij introduceren het eerste volledig elektrische Print & Apply systeem van de Legi-Air familie, speciaal ontworpen en gelanceerd volgens de wensen van onze klanten.

De Legi-Air-serie onderscheidt zich van andere etiketteersystemen door de modulaire opbouw en flexibiliteit. Deze kenmerken maken uw bedrijfsvoering eenvoudiger, terwijl de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. Wij weten dat uw productie niet kan stoppen, net zo min als onze systemen.

Nadat de behoeften en wensen van onze klanten zijn onderzocht heeft ons R&D-team van Weber Marking Systems samen met ons hoofdkantoor een volledig elektrisch Print & Apply systeem ontwikkeld. De nieuwe Legi-Air 4050 B is een volledig elektrisch systeem dat zorgt voor veilige, snelle en passende toepassingen… terwijl het elektrisch is!

Wat betekent het om elektrisch te zijn? De kracht van elektriciteit maakt het mogelijk om tot 80% van de Total Cost of Operations te reduceren, door middel van persluchtreductie.

Een veilig en fit syteem

De 4050B is compact en gebruiksvriendelijk, net als de hele Legi-Air familie. Het systeem is volledig compatibel met verschillende print technologieën die passen bij uw productieomgeving. Met de LA4050B-software kunt u toepassingscycli definiëren die volledig kunnen worden geconfigureerd. . Hoe vaak bent u al niet geconfronteerd met de noodzaak om de instellingen te wijzigen als gevolg van nieuwe etiketafmetingen of het matchen van verschillende productkenmerken? Met de 4050B-software kunt u uw productie flexibeler maken, zodat deze wijzigingen heel eenvoudig en snel kunnen worden doorgevoerd zonder dat er mechanische aanpassingen nodig zijn. Bovendien staat veiligheid tijdens normale bedrijfscycli, onderhoud en veranderingen in de toevoer bovenaan door de verminderde toepassingsdruk van de applicators.

Ga een stap vooruit, ‘Be Electric’!

De Legi-Air 4050B is verkrijgbaar met drie verschillende elektrische applicators:

Elektrisch Lineair 250
Elektrische riem
Elektrische schommelarm

Ten slotte is de Legi-Air 4050B ook leverbaar met een pneumatische applicator voor contactloze toepassingen, met name voor kwetsbare producten of oppervlakken.

Maak hier kennis met de LA4050B Blow Box:

Learn more about Legi-Air 4050 B