Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Folies / thermotransfer-printlinten

Folies zijn thermotransfer-printlinten, die voor het bedrukken van etiketten nodig zijn. De printlinten zijn in de meest verschillende kwaliteiten en kleuren leverbaar. Bluhm Systemen levert thermotransfer-printlinten voor iedere gebruikelijke etikettenprinter of thermotransferprinter

  • In 6 verschillende kwaliteiten
  • Vanaf 50 rollen, breedte en lengte naar wens
  • Gekleurde thermotransferfolies in Standaard- en Premium M kwaliteit alsook voor alle High-Speed vereisten.

Contact opnemen

SolFree®: Eerste oplosmiddelvrije waxinktlint

Met respect voor de etikettenprinter en het milieu

Etiketten keurig bedrukken en gelijktijdig zonder extra kosten de CO2-balance verbeteren? Dat kan! Met de uitzonderlijke waxthermotransfer inktlinten uit het productprogramma van Weber Marking Systems met de moderne gepatenteerde achterzijdebedekking SolFree®. Bij de productie van deze folie komt er per rol ongeveer 365 gr minder CO2 vrij dan bij vergelijkbare inktlinten*. Een aangenomen jaarverbruik van 6.000 rollen komt overeen met ongeveer 17.000 afgelegde kilometers met de auto of een heen- en terugvlucht van Frankfurt naar New York of met de CO2-uitstoot van een Europees 2-persoonshuishouden gedurende 3 maanden.

Met de nieuw ontwikkelde SolFree®-methode is het voor het eerst gelukt om waxinktlinten zonder gebruik van oplosmiddelen te produceren. De oorspronkelijke perfecte eigenschappen van de inktlinten blijven daarbij behouden: uitzonderlijke printkwaliteit, lange houdbaarheid en goede sensibiliteit.

Het ontziet printer, mens en natuur

De door SolFree® verbeterde achterzijdebedekking van de folie verlengt de levensduur van de drukkop en draagt sterk bij aan de kosten- en afvalbesparing. De oplosmiddelen, die bij de gebruikelijke inktlinten bij het bedekken werden gebruikt, kunnen bij verkeerde omgang de gezondheid in gevaar brengen. Daarnaast bespoedigen de oplosmiddelen de globale verwarming welke zijn gebaseerd op ruwe olie. Aangezien SolFree® zonder oplosmiddel werkt, ontziet de methode het milieu, de resources aan fosiele grondstoffen en daarmee de gezondheid van iedereen. Ondernemingen die SolFree®-inktlinten gebruiken verlenen zo een actieve bijdrage tot het ontzien van het milieu zonder een hogere prijs te hoeven betalen of de printkwaliteit op te moeten geven.

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee