Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Blanco etiketten

Blanco etiketten op rol

Wilt u blanco etiketten beprinten?? Wij bieden u hoogwaardige etiketrollen aan voor uw etikettenprinter – afgestemd op uw wensen. Of ze nu permanent hechtend moeten zijn of afneembaar moeten zijn, zonder resten achter te laten: Met ons groot aanbod aan belijmingen voor etiketten is het allemaal mogelijk. Wij helpen u graag aan een passende oplossing.

[Translate to Belgien (Niederländisch):] [Translate to Niederlande (Niederländisch):] [Translate to Englisch:] Blanko Etikettenrollen
  • De beste kwaliteit tegen de laagste prijs
  • Persoonlijk advies van professionals
  • Afzonderlijke maten en vormen
  • Grote selectie aan materialen

[Translate to Belgien (Niederländisch):] Brochure downloaden

Contact opnemen

Rollen met blanco etiketten, rechtstreeks van de producent

De toepassingsgebieden van zelfklevende etiketten, die in de volksmond ook stickers genoemd worden, variëren van sector tot sector en van product tot product. Het is voor de etikettering belangrijk precies te  weten aan welke vereisten de blanco etiketten moeten voldoen. Het oppervlak waarop een etiket moet worden bevestigd, is bijvoorbeeld een belangrijke factor in de juiste keuze van de belijming en het etiketmateriaal. Bij gladde ondergronden zoals glas (bijv. wijnflessen) zijn vaak andere oplossingen geschikt dan bij ruwe substraten zoals karton. Soms moeten etiketten ook water- en UV-bestendig zijn, omdat ze misschien aan weer en wind blootgesteld zullen worden, maar toch altijd goed leesbaar moeten zijn. De meeste toepassingsgebieden van blanco etiketten zijn de traceerbaarheid van producten en de interne en externe logistiek. Meestal worden ze in een etikettenprinter met serienummers, individuele codes, wettelijk voorgeschreven informatie en marketingmateriaal beprint.

Milieuvriendelijk: Etiketten zonder drager

Ligt het milieu je na aan het hart? Ons ook! Daarom bieden wij zogenaamde etiketten zonder drager aan, die volledig zonder gesiliconiseerd rugmateriaal geproduceerd worden. Zo ontstaat er geen onnodig afval tijdens het etiketteren. Graag vertellen wij u persoonlijk meer over ons breed aanbod.

Deze producten kunnen u ook interesseren:

Labeletiketten

Bedrukte etiketten laten printen – klaar om te labelen.

Beveiligingsetiketten

Tegen namaak en manipulatie.

Speciale etiketten

Voor bijzondere vereisten en speciale toepassingen.

Etikettenprinter

Zelf etiketten printen met onze desktopprinters.

Etiketteermachines

Etiketten automatisch aanbrengen en beprinten.

Thermo Transfer Linten

Hoogwaardige printlinten voor etikettenprinters.

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee