Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Print & Apply etiketteersystemen

Etikettenprinters met dispenserarm

Print & Apply etiketteersystemen (print- en aanbrengsystemen) verenigen labelprinter en etikettendispenser in één apparaat. Ze printen en brengen etiketten aan op producten, kartons of pallets – volledig automatisch en in één keer. Aangezien elk productieproces uniek is, maken wij gebruik van een slim modulair systeem om u de optimale labeloplossing te kunnen garanderen.

[Translate to Belgien (Niederländisch):] [Translate to Niederlande (Niederländisch):] [Translate to Englisch:] Etikettenspender mit Drucker
  • Voor doorlopende of cyclusgestuurde processen
  • Voor etiketten van bijna alle maten en vormen
  • Koppeling aan databanken / EDV-systemen
  • Hoge precisie bij een snel tempo

Brochure downloaden

Contact opnemen

Onze etiketten print- en aanbrengsystemen

Legi-Air 2050

Compact, robuust en voordelig: Krachtige prestaties bij weinig ruimte.

Legi-Air 6000

Etiketteert snel en nauwkeurig: tot 2.400 verschillende dozen per uur.

Legi-Air 4050 E

Met Quick-Change-systeem: Uitgebreid assortiment voor nauwkeurige etikettering.

Legi-Air 5300

Extreem veelzijdig, bij hoge gebruiksvriendelijkheid en lange bedrijfsduur.

Legi-Air 4050 P

Etiketteert bewegende of stilstaande pallets bijzonder snel.

Het modulaire principe: Etikettenprinters met dispenserarm voor elke toepassing

Onze Legi-Air-modellen zijn zo geconstrueerd dat ze probleemloos in een bestaande productielijn geïntegreerd kunnen worden. Ze kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt en zijn goed voorbereid op de toekomst. Dat is vooral aan de modulaire opbouw van het systeem te danken. Met behulp van een geavanceerd modulair systeem, dat tot 1.500 combinaties mogelijk maakt, kunnen we bijna alle etiketteringswensen implementeren. Andere voordelen zijn de eenvoudige bediening en het compacte onwerp. Alle verbruiksartikelen kunnen snel en eenvoudig vervangen worden, waardoor de insteltijd tot een minimum beperkt wordt. Onze etikettenprinters met dispenserarm bestaan uit de volgende modules:

Tamppads

Omdat de tamppads snel vervangen kunnen worden, kunnen diverse etiketgroottes worden verwerkt. Van kleine naamplaatjes tot grote EAN-verzendetiketten. Met de Quick-Change-optie kan het formaat in slechts enkele seconden gewijzigd worden. Verende tamppads verwijderen oneffenheden op productoppervlakken, zodat de etiketten goed kunnen worden aangebracht.

Printmodule

Onze printmodules bieden een optimale aanpassing voor de toepassing en de daarvoor benodigde, printspecifieke mogelijkheden: Interfaces, printresolutie, maximale printbreedte, verwerkingssnelheid, RFID-geschikt en veel meer. De printmodules van alle toonaangevende producenten – Zebra, Sato, Avery, Datamax, etc. – kunnen probleemloos gebruikt worden. Dit garandeert maximale flexibiliteit, zelfs voor toekomstige eisen.

Op- en afwikkelaar van etiketten

Onze op- en afwikkelaars van grote rollen minimaliseren noodzakelijke insteltijden, waardoor stilstand tot een minimum beperkt kan worden. Lange ononderbroken productietijden dankzij etiketrollen met een diameter tot 430 mm en 900 lopende meter etiketten. De ononderbroken productie wordt kan worden gegarandeerd door gebruik te maken van twee systemen in tandem-mode.

Besturing

Industriële pc's en mastercontrollers bieden een maximum aan flexibiliteit tijdens de integratie en het gebruik. De randapparatuur wordt via gangbare standaarden zoals Ethernet, Profibus, seriële en parallele dataverbindingen en USB naadloos geïntegreerd. Scanners, camera's en speciale sensoren zorgen voor extra veiligheid tijdens het etiketteren.

Behuizing

Geklimatiseerde behuizing voor temperaturen onder en boven de systeemspecificatie zorgen voor een optimale beveiliging van de techniek. Speciaal afgedichte behuizingen zijn voor zware productieomgevingen geschikt, waarbij de machine is blootgesteld aan stof, vuil en vocht.

Precieze geleidingen

Indien nodig zorgen precisiegeleiders voor een exacte etikettering met een toelaatbare speling van ± 0,5 mm. Zo kunnen bijvoorbeeld raamprofielen of printplaten snel, veilig en nauwkeurig geëtiketteerd worden.

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee