Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Legi-Air 2050

Compact etikettenprint- en aanbrengsysteem voor hoge prestaties en weinig ruimte

Het betaalbare Legi-Air 2050 etikettenprint- en aanbrengsysteem is een compact "werkpaard". Het systeem brengt contactloos, betrouwbaar en met een grote nauwkeurigheid etiketten aan, in eenvoudige productie- en verpakkingslijnen. Een semiautomatische werking is ook mogelijk op plekken waar (deels) handmatig wordt geproduceerd, bijvoorbeeld in de elektronicasector, de machinebouw of de auto- en toeleveringsindustrie.

De Legi-Air 2050 is verkrijgbaar met drie verschillende afdrukresoluties (203 dpi, 305 dpi of 609 dpi). Daarbij kiest u, passend bij het formaat van uw etiketten, één van de vijf starter-kits met elk vier etikettenrollen, indien van toepassing twee rollen lint en een bijbehorende stempelplaat.

Contactloos en variabel etiketteren

Van postzegelformaat tot A6 formaat: Het Legi-Air 2050 systeem heeft een robuuste 'Tamp-Blow' applicator, die de etiketten contactloos op de producten en verpakkingen aanbrengt. Afhankelijk van het materiaal en de afmeting van de etiketten evenals de toepassing, kan het systeem een snelheid halen van max. 30 etiketten per minuut. Dankzij de variabele applicatieslag kunnen ook producten met verschillende hoogtes automatisch worden geëtiketteerd. Het systeem controleert voortdurend of de etiketten in de juiste positie staan, totdat ze worden aangebracht.

Grote 'actieradius' en eenvoudige bediening

Het Legi-Air 2050 systeem kan grotere rollen etiketten (218 mm buitendiameter) en daarmee gemiddeld 20% meer etiketten verwerken dan bij vergelijkbare oplossingen die de markt biedt.  Ook de lengte van het inktlint (600 meter) zorgt er voor dat u minder wisselmomenten hebt. En dankzij de gemakkelijk toegankelijke constructie gaat het vervangen van het inktlint en/of de etiketten snel en eenvoudig.

Compromisloos printen

Als printer wordt o.a. een SATO van de CLNX-serie met een resolutie van 300 dpi gebruikt. De printer kan - zonder een instelling te veranderen - ook andere programmeertalen aan, zoals ZPL, DPL, IPL en TPL. Bij een foutmelding, kunt u op het display van de printer een video bekijken voor het verhelpen van het probleem.

Contact opnemen

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee