Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Legi-Air 5300

Veelzijdig systeem voor alle etiketteertaken

De Legi-Air 5300 is een modulair etiketteer-, print- en verdeelsysteem dat zich onderscheidt door extreme veelzijdigheid in toepassing en zeer hoge bedrijfslooptijden. Bovendien biedt het systeem een grote mate aan gebruiksvriendelijkheid. Verschillende functies zoals bijvoorbeeld displays voor onderhoudsintervallen of werkingsstatus ondersteunen de gebruiker bij zijn werk.

Contact opnemen

De Legi-Air 5300 beschikt over een aantal applicatoren voor de meest uiteenlopende opdrachten zoals bijvoorbeeld applicatoren voor lineair , draai- of overhoeks werk alsook voor tweezijdige etikettering. Dit garandeert de grootst mogelijke flexibiliteit, ook met betrekking tot toekomstige toepassingen. Bovendien is er keuze tussen verschillende werkwijzen, o.a. het aanblazen van etiketten (Tamp Blow, Blow Box) voor de contactloze hogesnelheidsetikettering.

Voor het bedrukken van de etiketten kan er tussen industriële drukmodules van verschillende fabrikanten gekozen worden. In deze samenhang zijn er ook RFID-drukmodules beschikbaar voor de programmering van radiochips.

In slechts één werkgang bedrukt het systeem de etiketten in een briljant hoge resolutie met wisselende actuele inhouden of beschrijft RFID-tags en brengt ze aan met een plaatsingsnauwkeurigheid tot ± 0,5 mm. Voor een gemakkelijkere behandeling kunnen drukopdrachten direct in het systeemgeheugen opgeslagen worden en later door de bediener lokaal weer worden opgeroepen. Hierdoor is werken zonder directe PC-verbinding mogelijk.

Afhankelijk van applicator en gebruik kunnen etikettenmaten tot 180 x 500 mm verwerkt worden en verdeelsnelheden tot 240 etiketten per minuut worden bereikt. Het systeem is geschikt voor de verwerking van grote rollen etiketten met een maximale diameter van 350 mm (tot max. 600 mm looplengte). Hierdoor zijn er minder rollenwissels noodzakelijk en de werklooptijd wordt beduidend verminderd.

Weergave van de Legi-Air 5300

Het meertalige scherm met enkele tekst is bijzonder gebruiksvriendelijk. Het kan vrij worden gepositioneerd en is op die manier zo goed mogelijk bereikbaar voor de gebruiker, zelfs bij smalle productieverhoudingen, bijvoorbeeld als het systeem onder de transporteertechniek is geïnstalleerd. Bij een storing, bijvoorbeeld door het einde van het verbruiksmateriaal, kan het systeem dit automatisch per e-mail melden aan een e-mailadres dat door de bediener vooraf is vastgelegd.

De geïntegreerde weergave van onderhoudsintervallen wijst via een signaal aan de transporteertechniek of via e-mail op het juiste moment op de volgende onderhoudsbeurt. De actuele onderhoudsstatus kan ook via een ingebouwde webbrowser worden ingekeken. Via de browser bestaat eveneens de mogelijkheid tot diagnose op afstand.

Met zijn robuuste en stevige constructie is de Legi-Air 5300 zeker ook geschikt voor de inzet in ruwe productieomgevingen.

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee