Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Markoprint X4JET plus Touch

Universele en pijlsnelle printcontroller met bijkomend intuïtieve invoereenheid

De nieuwe hoogvermogens-printcontroller Markoprint X4JET plus Touch bezit dankzij de intuïtieve invoereenheid een "plus" aan bedienerscomfort. Alle systeemparameters kunnen gemakkelijk en snel worden ingevoerd, bewaard en weer opgeroepen worden.

Markoprint X4JET plus Touch kan op hetzelfde moment of afwisselend verschillende inkjet-printtechnologieën bedienen, en naar keuze lettertypes en barcodes van 3 tot 400 mm lettergrootte afdrukken.

Daarmee komen er nieuwe mogelijkheden met de nieuwe compacte oplossing, om één of twee productiebanden, die van elkaar onafhankelijk zijn, zowel de primaire als de secundaire verpakking aan beide kanten van een opschrift te voorzien.

Markoprint X4JET plus Touch biedt printresultaten van de hoogste kwaliteit en een hoge  inzetbeschikbaarheid. Op de primaire verpakking kunnen bijvoorbeeld datamatrix, MHD en LOS-aanduiding worden ingezet, op de secundaire verpakking bijzonder grote barcodes, logo's van firma's en kwaliteitsmerk.

En dat alles pijlsnel, want de Markoprint X4JET plus Touch haalt tot 3.000 serialiseringen per minuut. De compacte besturingseenheid kan probleemloos aan de aanwezige transporttechniek of zelfs in schakelkasten geïntegreerd worden.

Markoprint X4JET plus richt zich naast de levensmiddelenindustrie

Markoprint X4JET plus richt zich naast de levensmiddelenindustrie in het bijzonder op de farmaceutische industrie en systeemintegratoren, waar een veilige, snelle en flexibele bedrukking wordt gevraagd. Met behulp van de iDesign Software kunnen printlayouts snel door iedereen worden ingesteld, omdat het voor zichzelf spreekt. De gegevensoverdracht gebeurt simultaan 1:1 en komt tot zijn recht bij de hoge vereisten van de farmaceutische industrie.

Stapelverwerking of downloads zijn niet nodig. Een veelheid aan gangbare ingangen garandeert een snelle en probleemloze koppeling met bovengeschikte datasystemen.

Contact opnemen

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee