Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Markoprint X4JET

Universele en pijlsnelle print-controller

Met de hoogvermogen-printcontroller Markoprint X4JET kunnen er tegelijkertijd of afwisselend verschillende inkjet-printtechnologieën worden aangestuurd. Afhankelijk van de ingezette technologie kunnen lettertypes en barcodes met lettergroottes van 3 tot 400 mm e gerealiseerd worden. Daarmee komen er nieuwe mogelijkheden met de nieuwe compacte oplossing om aan één of twee productiebanden, die onafhankelijk van elkaar zowel de primaire als de secundaire verpakking aan beide kanten van een opschrift te voorzien.

Markoprint X4JET biedt printresultaten van de hoogste kwaliteit printresultaten en een hoge inzetbeschikbaarheid. Op de primaire verpakking kunnen bijvoorbeeld Datamatrix, MHD en LOS-aanduiding worden ingezet en op de secundaire verpakking bijzonder grote barcodes, logo's van firma's en kwaliteitsmerk. Dit alles kan pijlsnel, omdat de Markoprint X4JET tot 3.000 serialiseringen per minuut haalt. De compacte besturingseenheid kan probleemloos aan de aanwezige transporttechniek of zelfs in schakelkasten geïntegreerd worden.

Markoprint X4JET richt zich naast de levensmiddelenindustrie in het bijzonder op de farmaceutische industrie en systeemintegratoren, waar een veilige, snelle en flexibele bedrukking wordt gevraagd. Met behulp van de iDesign Software kunnen printlayouts snel door iedereen worden ingesteld, want het srpeekt voor zich. De gegevensoverdracht gebeurt simultaan één op één en komt tot zijn recht bij de hoge vereisten van de farmaceutische industrie. Stapelverwerking of downloads zijn niet nodig. Een veelheid aan gangbare ingangen garandeert een snelle en probleemloze koppeling met bovengeschikte datasystemen.

Contact opnemen

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee