Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Weber Marking Systems SA

Filosofie & geschiedenis

Weber Marking Systems werd opgericht in 1990. Onze kernactiviteiten zijn gericht op vrijwel alle industriële sectoren, met name de voedingsmiddelenindustrie, de logistiek, de metaalindustrie, de handel en verkoop. We leveren en produceren hoogwaardige etiketten in alle maten en geheel op maat. We kunnen u een hoge leverbetrouwbaarheid bieden omdat we wereldwijd meer dan 100 productielijnen hebben. Onze sterkte is onze flexibiliteit – wij garanderen korte levertijden met de hoogst mogelijke kwaliteit.

In 2008 zijn we gestart met een aparte systeemdivisie: webermarking zodat we de klant een totaalpakket kunnen bieden: Levering van systemen, verbruikersmateriaal en service. Tot onze systemen behoren onder meer speciale etiketteerders, labeldispensers, etikettenprinters. Deze systemen worden door ons zelf geproduceerd binnen de Webergroep en zijn systemen van hoge kwaliteit.

Omdat we een wereldwijde service kunnen leveren, zijn we ook een goede partner van OEM en integratoren met hun eindklanten buiten België.

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee