Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Systemen / apparaten om te markeren

Industriële markeersystemen.

Markeersystemen worden gebruikt voor industriële product identificatie. Welke soorten markeersystemen zijn er?

U heeft een markeersysteem nodig dat aansluit bij het door u gefabriceerde product, maar ook past bij uw productieomgeving. Welk systeem de beste oplossing voor u biedt, hangt onder andere af van:

  • het materiaal, dat u wilt markeren (karton, kunststof, hout, metaal, enz.)
  • de sector, waarin u werkzaam bent – bijvoorbeeld in de levensmiddelen- en automobielindustrie worden hele andere wensen en eisen gesteld met betrekking tot de kwaliteit.
  • de snelheid, waarmee uw producten worden gefabriceerd of verpakt – markeersystemen worden eigenlijk altijd geïntegreerd in het productieproces.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen directe en indirecte markeersystemen. Indien er gekozen wordt voor directe markering, zal de identificatie direct op het product zelf worden aangebracht met behulp van inkjet of laser. Bij indirecte markering wordt eigenlijk altijd gebruik gemaakt van een etiket.

Een passende markeeroplossing voor uw specifieke toepassing.

Er is geen vaste regel die kan worden gebruikt om vast te stellen welk markeersysteem voor u het meest geschikt is. Het is belangrijk dat uw wensen en eisen tot in de details worden geanalyseerd, om de kosten zo laag mogelijk te houden en het hoogste rendement te behalen.

Ook voor u maken we graag een kosteloze offerte. Stuur ons daarvoor zoveel mogelijk, gedetailleerde informatie. Dit kan middels het online contactformulier. Uw probleem wordt door één van onze medewerkers geanalyseerd, waarna er contact met u wordt opgenomen om u een op maat gesneden offerte te kunnen aanbieden.

Contact opnemen

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee