Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

RFID-etiketten

Er is al langere tijd sprake van de toepassing van RFID-etiketten voor de markering van producten en pallets in het goederenverkeer.

De voordelen van RFID-etiketten

RFID-etiketten worden geacht hetzelfde te doen als wat tot nu toe met behulp van barcode-etiketten werd behaald. Op de pallet bevindt zich een etiket in het formaat ISO A5 of ISO A6 met logistieke informatie zoals de GLN (GS1-adrescode), de SSCC (Serial Shipping Container Code), artikelnummers, THT, gewicht, enz. - alles duidelijk leesbaar en gecodeerd in barcodes. Hetzelfde nog een keer op de handelseenheden. Bij het ontladen van de pallet worden genoemde eenheden ook nog afzonderlijk geregistreerd. Ook beschadigde handelseenheden of handelseenheden met gebreken worden bij retourzending afzonderlijk uitgeleverd uit het magazijn en geregistreerd.

Is het mogelijk om zich deze moeite met een RFID-etiket te besparen?

Ja, omdat radiografisch bijv. alle eenheden met RFID-etiketten in één keer worden geregistreerd (bulk scanning). Na slechts één uitleesprocedure zijn alle eenheden met een RFID-etiket geteld en kunnen deze worden geladen of bij de detailhandel worden opgeslagen. Een groot voordeel op het gebied van tijd en kosten!

RFID-systemen zijn uitgerust met een schrijfmodule en een leesmodule. De gegevens worden vanaf de computer overgedragen naar de etikettenprinter, op het etiket geprint en gelijktijdig wordt de transponder geprogrammeerd.

Contact opnemen

Graag bieden wij u persoonlijk, individueel en gratis advies.
*Verplichte velden

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee