Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Producten en verpakkingen op
betrouwbare wijze labelen
Ontwikkeling en fabricage
"Made in Germany"
Professionele oplossingen
voor de industrie

Zebra printers

Zebra printers zijn label printers die vooral in de industrie worden ingezet. Met een brede range aan printers is er voor elk doel wel een passende printer te vinden. Vanwege de grootte van de printer is hij te vergelijken met een desktop printer. Vanwege het handzame formaat is deze ook mobiel in te zetten zoals bijvoorbeel in onze Slap & Ship systemen. De Zebra printer is een veelzijdige printer waarmee vele soorten etiketten geleverd kunnen worden. Uit de Zebra printer range bieden we van instapmodellen tot industriele printer aan in ons assortiment.

Entry-Class systemen

Als instap model van de Zebra printer bieden we de LP2844Z en de TLP 2844Z aan. Dit model biedt vooral oplossingen in kleinere systemen, denkbaar in winkels en apotheken. Door middel van de ethernet aansluiting is het mogelijk om via verschillende terminals etiketten te drukken op een machine.

Midrange systemen

In de midrangemodellen zijn de Z105SL en de S4m als Zebra barcode printer bij ons in het assortiment. Deze printers zijn flexibel in te zetten en drukken snel en economisch. Dat maakt de Zebra labelprinter geschikt voor een brede range aan toepasgebieden. De uitvoering van de modelen is ook robuuster, in tegenstelling tot de Entry-Class systemen waar de behuizing bestaat uit een stevig kunstof materiaal, hebben de Midrange modellen een metalen behuizing. Hierdoor zijn deze printers ook goed te gebruiken in een industriele omgeving.

Industriele printers

Binnen de range industriele Zebra labelprinter bieden onze model een scala aan mogelijkheden. In deze range leveren wij de volgende typen Zebra printer:

  •  Zebra 110 Xi4
  • Zebra 140 Xi4
  • Zebra 170 Xi4 
  • Zebra 220 Xi4

De modellen Zebra printer onderscheiden zich vooral in de breedte van het etiket. De maximale breedte varieert in een maximale breedte van 114 millimeter tot een maximale breedte van 224 millimeter. Het paradepaardje van de dekstop serie is deze Xi serie. Hij is ontwikkeld voor een hoog print volume in een super kwaliteit. Het systeem is zo compleet dat de Zebra printer driver vroegtijdig problemen herkent en deze aangeeft.

Hierdoor wordt de downtime tot een minimun gereduceerd. Door hun hoge betrouwbaarheid zijn deze printers in staat het niveau van productiviteit te verhogen. De Printers van Zebra zijn verkrijgbaar in een breed scala, varierend van voordelige tot high performance modellen. Door dit brede scala aan Zebra labelprinters wordt het complete bereik van kantoor tot high performance industrie afgedekt en bieden we dus voor iedereen een passende oplossing.

Contact opnemen

Graag bieden wij u persoonlijk, individueel en gratis advies.
*Verplichte velden

Contact

Contact us

+32 16 38 79 50

Contact

Weber Marking Systems SA

Interleuvenlaan Nr. 23, Bus 2

3001 Leuven-Heverlee