Empack Mechelen 2023 Weber Team

Empack Mechelen 2023

Heb je ons gezien op Empack Mechelen 2023? Zo niet dan hier een recap van alle mensen, lekkers en onze machines natuurlijk. Laten we beginnen met het team van links naar rechts: Tim de Vries, Andreas VoriasShavoni Bouman, Marco Falone en Debbie Poulus. Niet op de foto, maar wel aanwezig: Jeroen Bours, Philippe Stalmans en barista Ton van Acquooy.

Naast goede koffie, een gezellige stand en leuke mensen kennis waren er ook machines. Van etiketteermachines in alle vormen en maten en printkoppen die direct op alles printen. Hieronder zie 5 verschillende machines die er waren. Mocht er iets niet duidelijk zijn? Neem contact met ons op, dan leggen we het graag nog een keer uit, nodigen je uit voor een bezoek aan onze showroom of bekijk onze brochure.

1 | Zanasi – Continuous inkjet

Zanasi Weber EmpackNieuw bij Weber is de Zanasi. Een printkop waarbij de print throwdistance groter is dan onze X1Jet of PP 108. Hierdoor is het mogelijk om producten op grotere afstand te coderen.

De Zanasi dat werkt met een cartridge waardoor het gemakkelijk om inkt te vervangen. Ook is de printkop speciaal van vorm waardoor de kop dichter bij flessen komt. Middels het touchscreen is het simpel om de instellingen te wijzigen en te printen. 

2 | Labeling Conveyor

Zie hier onze labeling conveyor. Daarop draait een doosje rond en dat door zes verschillende labelmachines wordt geëtiketteerd. Labelmachines op basis van perslucht en duurzamere alternatieven zoals volledig elektrisch. Op twee machines was er ook een printkop geïntegreerd waardoor het gemakkelijk is om variabele data aan te brengen op een voorbedrukt label.

Onder aan de foto zie je twee verschillende applicatoren: de een die de bovenkant van de doos etiketteert en de andere op de voorkant van de doos. Natuurlijk is het ook mogelijk om de zijkant, onderkant en om-de-hoek te etiketteren. Wil je meer weten over het labelen van primaire of secundaire verpakkingen? Bekijk onze website.

3 | Weber LA 6500 – Full colour label print & apply

Weber LA6500

Samen met Epson hebben we een oplossing gecreëerd om full colour labels te printen en automatisch aan te brengen. Middels een druk op de knop print het systeem labels en zorgt de tamp-blow tamped ervoor dat het label wordt afgeblazen op de doos.

Bekijk hier een video hoe een Weber LA 6500 op een productielijn is geïntegreerd en vol automatisch full colour labels aanbrengt.

 

4 | Weber Integra PP RAZR – Print Head

weber integra pp razrDirect printing op elk voorwerp met één printkop. De PP RAZR geeft een nieuwe dimensie aan printen. Op de beurs hebben bezoekers eigen meegebrachte voorwerpen onder de printkop mogen leggen en hebben wij laten zien dat je een ‘clean print’  kan maken op alles: van katoenen tasjes tot papier en van karton tot glas.

Elke productidentificatie van barcode tot lotnummer is een fluitje van een cent en alle branding is haarscherp. Bekijk hier meer over de PP RAZR.

 

5 | Weber AP182 – Pallet Labeler

Weber AP 182Pallets automatisch labelen met GS1 of SSCC Labels. Het kan onder andere met de AP 182. Of je nu 1, 2, 3 of 4 sides wil labelen. Er is altijd een oplossing voor elke wens en behoefte.

Om het gemakkelijker te maken hebben we een pallet label configurator gemaakt waarin je direct een geschikte pallet labeler ziet voor je toepassing. Je weet direct welke labeler bij je past en ziet video’s van verschillende pallet labelers.

 

Van Empack Mechelen 2023 naar Empack Gorinchem 2024

Op de Empack hebben we video’s geschoten met de Zanasi. Binnenkort volgt de officiële introductie en zetten we alle filmpjes van onze nieuwe machines online. Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte. Bedankt voor je bezoek aan Empack Mechelen 2023 en tot ziens op Empack Gorinchem 2024 | 9, 10 & 11 April.

Volg ons op LI

Empack Mechelen 2023