weber vacature

Weber zoekt mensen! Vind hier je Weber vacature…

Weber blijft maar groeien. Waar we ooit 30 jaar geleden begonnen met één etikettendrukker. Nu zijn we een Benelux Team van 52 collega’s! Maar er is nog ruimte voor meer, dus wie weet pas jij bij ons op een van onderstaande vacatures of wil je een open sollicitatie doen.

Maar eerste even dit: Wie is Weber?

Weber identificeert producten moeiteloos op hun reis van A naar B. En wij beloven dat mensen én bedrijven de juiste oplossingen en kennis krijgen om producten te identificeren en zorgeloos te laten bewegen door de keten. Want alleen dan komen producten met de juiste info, op het juiste moment, in de gewenste handen!

 

Martijn zoekt Sales Support

Martijn is een van onze label experts. Hij zoekt iemand die hem wil helpen om alle orders die hij scoort te verwerken en te begeleiden door onze organisatie, zodat hij zich kan bezig houden met sales.

vacature sales support

 

Radley wil een collega opleiden

Radley werkt al 20 jaar bij Weber en is goed in het maken van de mooiste etiketten in onze fabriek. Hij heeft zoveel kennis opgedaan dat hij de kneepjes van het vak graag wil overdragen aan een nieuwe collega.

vacature flexodrukker

 

Marcel zoekt doeners

Marcel heeft alles op het gebied van logistiek in het magazijn op orde, maar er zijn tegenwoordig zoveel orders dat hij wel wat versterking kan gebruiken om alles op tijd bij onze klanten te krijgen.

vacature magazijn

 

Gerrit stuurt iemand naar de klant

Gerrit ontvangt dagelijks telefoontjes van klanten die storingen hebben met producten. Regelmatig kan hij het telefonisch af, maar hij heeft ook engineers op locatie nodig die de klant helpen met hun probleem.

vacature engineer

 

Wat doet Weber met haar team?

We zorgen ervoor dat je met een goed gevoel je collega’s en team kan samenwerken door al onze kennis met je te delen. Ook regelen we voor je een leuke werkplek met goede faciliteiten en teamuitjes.

Een van onze eigenschappen is onvoorspelbaar verrassend. Daarin staat dat we ervan houden om op kleine verrassende manieren een zo groot mogelijke impact te maken en onze dankbaarheid te tonen. Dus wie weet wat we voor jou doen…

Ben je wel enthousiast over Weber, maar staat voor jou de vacature er niet tussen? Geen nood, wie weet kunnen we een plekje voor je creëren. Stuur een open sollicitatie naar info@weber.nl of neem contact op met Debbie Poulus via LinkedIn.

CONTACT ONS