Trends Logistiek 2030

7 trends logistiek die de wereld overnemen in 2030

De wereldeconomie verandert voortdurend. Daarbij horen heel wat trends binnen de logistiek. Trends die komen en trends die gaan. Daardoor hebben ze een grote impact op je logistieke processen. Om de veranderingen bij te houden en aan de eisen van de consument te voldoen, moeten bedrijven dus in staat zijn hun toeleveringsketens snel aan te passen.

De opkomst van drones, kunstmatige intelligentie, autonome voertuigen en andere technologische ontwikkelingen. Dit verandert de manier waarop logistieke processen zijn ingericht, ook in het mkb. Daarom mag jij deze trends de komende tien jaar niet over het hoofd zien:

1. Technologische ontwikkelingen

2. De razendsnelle groei van e-commerce

3. Automatisering en big data

4. Globalisering

5. Robotica

6. Duurzaamheid

7. Transparantie in toeleveringsketens

 

Groei mee met de trends binnen de logistiek

Om in de bedrijfswereld een concurrentievoordeel te behouden, moeten bedrijven eerst verandering omarmen en bereid zijn risico’s te nemen. Kortom: een duidelijke visie en strategie voor de toekomst mogen niet ontbreken.

Bij Weber innoveren en investeren we daarom voortdurend in onze label- en codeeroplossingen. We geven mensen en organisaties de juiste oplossingen en kennis om producten te identificeren, te branden en zorgeloos te laten bewegen door de keten. Daardoor komen producten met de juiste informatie, op het juiste moment, in de gewenste handen.

In onze whitepaper ontdek je ten eerste dé trends die een prominente rol gaan spelen in de komende tien jaar. Daarna ontdek je wat jij kunt doen om concurrentievoordeel te houden. Dit allemaal in een snel veranderende wereld.