Empack Namur 2022

Empack Namur 2022

Gister waren we op de Empack Namur 2022. Onze eerste beurs in Wallonië. We hebben nieuwe mensen ontmoet, kennis gedeeld en vele geïnspireerd. De beurs is dan wel voorbij, maar onze inspiratie stopt niet. Hier kan je vinden wie er waren en wat Weber Benelux voor je kan betekenen.

Wellicht herken je een Weber Teammember van de Empack. Gister waren Marco Falone, (foto links) David Sterken (foto rechts) en Gerrie Vanwelde (fotograaf).

Mocht je er volgende beurs bij willen horen? Kijk eens op onze vacature pagina, want we zoeken nog een accountmanager voor Wallonië.

 

Labeling Solutions

Weber Empack 2022 Gorinchem2

Onze eyecatcher van de beurs was de LA4050E. Een van de meest geavanceerde Label Print & Apply Solutions op de markt. Er zijn wel 1800 verschillende uitvoeringen, waardoor deze machine in alle branches gebruikt kan worden.

Of je nu kiest voor wel of geen perslucht, voor, achter of bovenop etiketteren, afstrijken of afblazen. Alles is mogelijk! Ook qua capaciteit zijn er verschillende keuzes waardoor er zero downtime oplossingen te bedenken zijn. Uiteindelijk bepaalt de toepassing en de capaciteit welke variant het beste past.

ALLE WEBER LABEL SOLUTIONS

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 5 Inkjetprinter

Ook was er een dozenprinter. Niet zomaar een printer, maar een 2-kleurenprinter voor poreuze ondergronden. Deze printer print 150 meter per minuut a 360 DPI en is onderhoudsvrij! Ideaal voor branding (logo’s), teksten en markeringen.

ALLE WEBER PRINT SOLUTIONS

 

Wat er niet op Empack Namur was, maar wel mogelijk is.

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 6Full Colour Print & Apply

Waar veel vraag naar is, is automatisering van kleuretiketten. Dat betekent automatisch printen in kleur en aanbrengen.

Hier zijn de krachten van Epson en Weber samengebracht in een automatische full colour print en aanbrengoplossing. Hierdoor zijn etiketten voorraden overbodig en heb je altijd een professioneel etiket op kleinere oplages of seizoensgebonden producten.

ALLE WEBER PRINT SOLUTIONS

 

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 7Coderen op alle oppervlakken

Door de verschillende inkten is het mogelijk om levensmiddelen, dranken, chemische producten, gecoate materialen en hout te coderen. Met de click’n printcartridge is het eenvoudig om dit systeem te bedienen en beschik je altijd over een nieuwe printkop.

CODEER SOLUTIONS

Weber Empack 2022 Gorinchem 8Labelprinters

Industriële labelprinters geven een dimensie aan een etiket. On-demand professionele zwart-wit en full colour etiketten printen in eigen huis. Daarvoor zijn eindeloos veel mogelijkheden. Afhankelijk van de toepassing is een van de printers de beste oplossing.

LABELPRINTERS

 

Natuurlijk zijn er naast deze machines nog genoeg andere mogelijkheden voor het optimaliseren van het logistiek en productie proces. Bekijk eens onze website of neem contact met ons op.