Inkjetprinter Touchscreen: nieuw bij Weber-Markoprint

Is een inkjetprinter touchscreen toekomst? Nee! Tegenwoordig wordt bijna alles bediend met een touchscreen. Waarom? Omdat het gebruiksvriendelijker, eenvoudiger en sneller is. Daarom hebben wij een touchscreen ontwikkeld voor onze thermische en piëzo inkjetprinters – de Integra Vivid Touch. En deze is standaard bij Markoprint Inkjetprinters van Weber.

 

Inkjetprinter touchscreen Weber – Markoprint

touchscreenDe Integra Vivid Touch is een 7-inch HMI-display met capacitief touchscreen. Hij kan gemakkelijk worden bediend met vingers en is niet gevoelig voor krassen of slijtage.

De behuizing heeft een afmeting van 180 x 120 x 25 millimeter en kan direct op de productielijn worden geïnstalleerd. Afhankelijk van de ruimte kan hij ook met een beugel op tafel worden gezet of aan de muur worden bevestigd.

Het kleurendisplay heeft een hoge resolutie. Daardoor is visuele bediening mogelijk: het geeft de status weer van de printkop, inkt en printsnelheid. Er is in één oogopslag te zien of de printkop momenteel werkt, wat het inktniveau is en met welke snelheid er wordt geprint. Dat scheelt de operator tijd en moeite.

 

Touchscreen: statusweergave én bediening

Naast de statusweergave kan het aangesloten codeersysteem ook worden bediend via de Integra Vivid Touch. Operators kunnen printerinstellingen bewerken, uit een willekeurig aantal afdruktaken kiezen en deze bewerken, starten of pauzeren. Bovendien kunnen variabele gegevens via het toetsenbord worden ingevoerd.

 

De Integra Vivid Touch werkt met een snel eigen besturingssysteem. Tijdens het gebruik kan hij worden verwijderd en voor andere apparaten worden gebruikt: hot plugging.

 

kartonkennzeichnung, großschriftdruckDe inkjetprinter touchscreen kan worden gebruikt met Weber-Markoprint Systemen: X1JET en Integra PP108.

Weber biedt als service om de Integra Vivid Touch te testen. Vraag een testaanvraag aan via telefoonnummer: 036 – 534 52 54 of vul onderstaand contactformulier in. Onze Weber collega’s laten graag de voordelen én tijdsbesparing van de Integra Vivid Touch zien bij jouw op locatie.

Testaanvraag Integra Vivid Touch!