Epson ColorWorks C4000e Weber

Nieuw: Epson ColorWorks C4000e

Epson brengt in het voorjaar twee nieuwe ColorWorks C4000e kleurenlabelprinters op de markt. De nieuwe modellen bieden een snelle, flexibele en voordelige oplossing voor de productie van full colour etiketten in eigen beheer. Het is een on-demand oplossing voor bedrijven van elke omvang.

Het is een ideale desktopinstallatie voor bedrijven met beperkte ruimte. En het is een kleurenoplossing voor bedrijven in de food en dranken industrie tot aan de farmaceutische producenten en chemische industrie. Ook voor tickettoepassingen is C4000e serie zeer geschikt.

5 belangrijkste kenmerken Epson ColorWorks C4000eEpson ColorWorks C4000e - Weber

  1. Hoge printkwaliteit
  2. Gebruiksvriendelijkheid
  3. Eenvoudige integratie
  4. Duurzaam printen
  5. Glanzende of matzwarte inkt

1. Hoge printkwaliteit

De Epson ColorWorks C4000e heeft hoogwaardige printresultaten in vier kleuren. Dat komt doordat er een kleur-afstemmingsfunctie (ICC-profiel en afstemmingstool voor steunkleuren) is, waardoor je impressieve on-demand kleurenetiketten creëert.

Ook is het mogelijk etiketten te printen die niet vlekken of vervagen. Dat lukt door de individuele pigmentcartridges. Hierdoor droogt het etiket snel, is het gedetailleerd en waterbestendig. Het printen van labels voor producten en verpakkingen, zoals etiketten, barcode- en verzendlabels is zo gepiept. Het formaat en materiaal van het etiket maakt niet uit.

Afdruksnelheid   100 mm/sec bij 300 x 600 dpi

Afdrukresolutie  1.200 x 1.200 dpi, 1200 x 600 dpi, 600 x 600 dpi, 300 x 600 dpi

Afdrukbreedte    max 108 mm

Epson ColorWorks C4000e - Weber 22. Gebruiksvriendelijkheid

Middels een groot LCD-scherm van 2,7 inch kan je alles gemakkelijk volgen op de printer.

Etiketrollen zijn gemakkelijk te vervangen. En de automatische papiersnijder vervang je zonder monteur.

 

3. Eenvoudige integratie

Integratie vereenvoudig middels SDK’s voor iOS en Android die worden geleverd door Epson. Hiermee kan je gemakkelijk vanaf tablets afdrukken. Er zijn stuurprogamma’s beschikbaar voor ESC Label, Linux en Mac.

Epson ColorWorks C4000e - Weber 3De Epson ColorWorks C4000e-serie is ontworpen op basis van de bekroonde Precision Core-technologie van Epson. De serie is geschikt voor desktopinstallaties in kleine ruimtes.

De C4000e is stof- en waterbestendig en heeft een uitgebreide CoverPlus-optie. Ook kun je altijd en overal afdrukken door de optionele WI-FI-dongle toe te voegen.

 

4. Duurzame printen

Door de individuele pigment inktcartridges print je sneldrogende, zeer gedetailleerde, waterbestendige etiketten die niet vlekken of niet vervagen.

 

5. Glanzend zwart of matzwart inkt

De Epson ColorWorks C4000e wordt geleverd met glanzend zwart of matzwart inkt. Welke inkt je krijgt hangt af van je mediavereisten. Beide modellen gebruiken dezelfde cyaan, magenta en gele inkten.

Matzwart inkt print diepere zwarttinten op matte media en een scherpere afbeelding op gewone media.

Glanzende zwarte inkt print hoogwaardige afdrukken op een breder assortiment ondergronden, met de beste resultaten van synthetische tot glanzende media. Hiermee krijg je scherpe en heldere teksten en afbeeldingen.

 

Epson Assortiment

weber la 6500 epson
Epson heeft naast de ColorWorks C4000e ook industriële labelprinters voor verschillende toepassingen. Denk aan het printen van full colour voedseletiketten, seizoen etiketten, actie-etiketten of verzendlabels met logo. Afhankelijk van de productiesnelheid en etiket grootte zijn er verschillende kleurenlabelprinters te koop.

Ook heeft Epson in samenwerking met Weber Labeling & Coding de Weber LA 6500 ontwikkeld. Dat is een full colour print & apply etiketteersysteem. Het etiket wordt geprint door een 8-inch Epson ColorWorks printer. De aanbrengarm zuigt het etiket aan en blaast het automatisch af op het product.

 

5 redenen voor full colour labels

Het is niet alleen een kwestie van smaak, maar ook psychologie. Producten én verpakkingen met een kleuretiket vallen op. Producten zijn aantrekkelijker en creëren behoefte waardoor een product verkoopt. Met de C4000e print je zelf professionele labels in kleur op basis van je eigen ontwerp.

  1. Bespaard tijd én geld
  2. Creëert flexibiliteit
  3. Verhoogt productiesnelheid
  4. Geen onverwachte kosten
  5. Geen verspilling van labels

Wil je weten wat full colour labels nog meer kunnen betekenen? Lees ook onze blog: Full colour labels vallen op!

 

Weber Labeling & Coding en Epson

Samen met Epson hebben we een partnership en innoveren we op de kleurenlabelmarkt, zodat we samen met onze klanten productie en logistieke processen met full colour labeling kunnen optimaliseren.

 

FULL COLOUR LABEL SOLUTIONS