Weber Empack 2022 Gorinchem10

Weber | Empack Gorinchem 5-7 april

De derde dag op de Empack beurs, dat betekent dat we al vele mensen hebben ontmoet, gesproken en geïnspireerd. Maar ja als je dan van de beurs afloopt, dan is het fijn om nog even terug te kunnen kijken naar alles wat je gezien hebt op de beurs. Hier vind je alle producten en het team van Weber op de Empack.

Wellicht herken je een Weber Teammember! Ons Empack Team bestaat dit jaar uit:

Weber Empack 2022 Gorinchem1

Michel Bol, Sharon Lensink, Tim de Vries, David Sterken, Hanneke van Deuren, Herman Bliek, Marco Falone, Debbie Poulus, Marijn Luning, Jeroen Bours, Gerrie Vanwelde, Carlo Boshouwers, Gerrit Stijvers en niet te vergeten onze barista met de lekkerste koffie van de Empack: Ton van Acquooy

Mocht je er volgende beurs bij willen horen? Kijk eens op onze vacature pagina!

 

Labeling Solutions

Weber Empack 2022 Gorinchem2

Onze eyecatcher van de beurs is de lopende band waarop een pakketje ronddraait en door 8 verschillende automatische etiketteermachines wordt geëtiketteerd. Hierdoor heb je een indruk gekregen van de verschillende machines en mogelijkheden. Wel of geen perslucht, voor, achter of bovenop etiketteren, afstrijken of afblazen. Alles is mogelijk! Er zijn machines met wel 1800 verschillende varianten. Keuzes genoeg, maar uiteindelijk bepaalt de toepassing en de capaciteit welke machine het beste past.

 

AP182 – Pallet etiketteermachine

Een 3-zijdig Print & Apply systeem in één voor pallets. Voor het etiketteren van GS1 Labels of elke andere vorm van labeling, want de AP 182 heeft een roterende tamblow applicatie module waarmee pallets op 7 verschillende niveaus geëtiketteerd kunnen worden in portret of landscape. Meer weten over de AP 182? Bekijk de website.

Weber Empack 2022 Gorinchem3                                  Weber Empack 2022 Gorinchem 4

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 5
PP108 – Inkjetprinter

Niet zomaar een printer, maar een 2-kleurenprinter voor poreuze ondergronden. Deze printer print 150 meter per minuut a 360 DPI en is onderhoudsvrij! Ideaal voor branding (logo’s), teksten en markeringen.

 

 

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 6
LA6500 – Full Colour Print & Apply

Hier zijn de krachten van Epson en Weber samengebracht in een automatische full colour print en aanbrengoplossing. Hierdoor zijn etiketten voorraden overbodig en heb je altijd een professioneel etiket op kleinere oplages of seizoensgebonden producten.

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 7
X1JET – Coderen op alle oppervlakken

Door de verschillende inkten is het mogelijk om levensmiddelen, dranken, chemische producten, gecoate materialen en hout te coderen. Met de click’n printcartridge is het eenvoudig om dit systeem te bedienen en beschik je altijd over een nieuwe printkop.

 

Weber Empack 2022 Gorinchem 8
Epson Full Colour Labelprinters:
C4000E, C6000, C6500, C7500

Ook hadden we deze keer verschillende full colour labelprinters van Epson mee genomen. Deze industriële labelprinters geven een nieuw dimensie aan een etiket. On-demand professionele full colour etiketten printen in eigen huis! Afhankelijk van de toepassing is een van de printers de beste oplossing.

 

Natuurlijk zijn er naast deze machines nog genoeg andere mogelijkheden voor het optimaliseren van het logistiek en productie proces. Bekijk eens onze website of neem contact met ons op.

WEBER WEBSITE