Weber Marking Systems B.V. neemt de Labeling en Coding activiteiten van Cikam B.V. over

Weber Marking Systems B.V. neemt de Labeling en Coding activiteiten van Cikam B.V. over

Almere, 27 juli 2018 – Etiketteer en codeerspecialist Weber Marking Systems BV neemt per direct de divisie Labeling en Coding van Cikam over.

Over Cikam:

Het familiebedrijf Cikam, opgericht in 1945, richt zich op het helpen van bedrijven om productieprocessen sneller, efficiënter en beter te maken. Cikam levert oplossingen en diensten op het gebied van geldverwerking, documentverwerking, automatisch verpakken, noodstroom en etiketteren. Cikam is een betrouwbare partner, welke door haar jarenlange ervaring een stevige positie heeft verworven in de Nederlandse markt.

De diensten en expertise van Cikam vormen een mooie aanvulling op onze dienstverlening, aldus Peter Bogers (bedrijfsleider).  De overname past perfect in onze groeiambities. Cikam implementeert en onderhoudt al meer dan 50 jaar de systemen van Weber. Weber Marking Systems levert in Nederland haar systemen en zelfklevende etiketten vooral aan wederverkopers, integratoren en aan OEM-ers . Door de overname breidt Weber Marking Systems direct de zakelijke markt uit. Wij heten de relaties en medewerkers van Cikam van harte welkom bij Weber Marking Systems BV. Wij zullen er alles aan doen, om dit proces zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.

Over Weber Marking Systems:

Weber Marking Systems maakt onderdeel uit van een groot, financieel krachtig industrieel conglomeraat, te weten de Bluhm Weber Group. De Bluhm Weber Group is één van ‘s werelds grootste fabrikanten van etiketteer- en  codeeroplossingen. Bij de organisatie zijn ruim 800 mensen werkzaam, welke gezamenlijk meer dan 250 miljoen euro omzet genereren. De missie is om te innoveren, inspireren en informeren. De Bluhm Weber Group ontwikkelt producten en diensten die in staat zijn om etiketteer- en codeerprocessen te optimaliseren.

De Bluhm Weber Group produceert gebruiksvriendelijke systemen en bijbehorende zelfklevende etiketten van hoogwaardige kwaliteit. De oplossingen leiden tot kostenbesparingen, hogere efficiency en een professionelere werkomgeving.

Elke dag is de Bluhm Weber Group aan de slag om oplossingen te ontwikkelen en te produceren, om de uitdagingen van relaties op te lossen. De lat wordt elke dag hoger gelegd. Samen met relaties worden inspirerende oplossingen ontworpen en geïnstalleerd die topprestaties leveren.

Voor u de relaties van Cikam verandert er niets! Weber Marking Systems zal de kwaliteit van dienstverlening volledig overnemen. De relaties kunnen vertrouwen op dezelfde kwaliteit en service.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen.

Weber Marking Systems BV
Steurstraat 19
1317 NZ  Almere
Telefoon: +31 (0)36 – 534 52 54
Email. info@webermarking.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.