Bluhm Weber Group hoofdkwartier Europa

Bluhm Weber Group: twee overnames versterken de activiteiten

Met de overname van het bedrijf NoviQ door Weber Marking Systems SA in België, in januari 2020, heeft de Bluhm Weber Group een nog sterkere positie in de Benelux gekregen. Tegelijkertijd is er in Nederland een nieuwe divisie ontwikkeld voor Weber Marking Systems BV . In Belgie komt deze bij Weber Marking Systems SA. Omdat NoviQ al bekend stond als een kundig en betrouwbare coderingsspecialist in de markt, heeft de nieuwe divisie de naam NoviQ Coding gekregen.

In de Benelux zullen Gerrie Vanwelde als Divisiemanager en David Sterken als Business Development Manager de volledige verkoop van Weber Markoprint inkjetprinters met onmiddellijke ingang onder hun hoede nemen. In Nederland zal Arjen De Haas hen ondersteunen als Account Manager.

Vanwelde en Sterken hebben beide een jarenlange ervaring in de coderingssector. “We hebben in het verleden met Weber Marking Systems al heel goed samengewerkt en zijn zeer vertrouwd met de inkjetprinters. We zijn verheugd om nu deel uit te maken van het Weber team”, aldus David Sterken.

En er was nog een overname: vorig jaar, op 1 november, nam Weber Marking Systems France S.A.S. de print-apply oplossingen van Sato in Frankrijk over. Sato Frankrijk richt zich met name op de verkoop van hun inmiddels bekende labeprinters en adviseert in logistieke oplossingen. Met deze acquisitie breidt Weber Marking Systems France zijn divisie print-apply etiketteersystemen verder uit.

Bluhm Weber Group

De Bluhm Weber Group is een internationaal actieve groep van bedrijven met als kernactiviteit labeltechnologie. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Rheinbreitbach in Duitsland. Het heeft zijn oorsprong in de joint venture van Weber Marking Systems, opgericht in 1980 door Bluhm Systeme GmbH en het Amerikaanse Weber Packaging Solutions Inc.
De groep is wereldwijd vertegenwoordigd met productie- en verkoopfaciliteiten. Bovendien is er een uitgebreid verkoopnetwerk met in totaal 42 zakelijke partners over de hele wereld.
Leer meer over ons