inktsoorten Imprimante jet d'encre industrielle Markoprint

NIEUWE inkten voor thermische inkjetprinters

Voor uitstekende markeer- en codeerresultaten op alle ondergronden en in elke branche, breidt Weber Marking Systems zijn assortiment inktsoorten voor thermische inkjetprinters voortdurend uit. Na de recente introductie van onze GMP-gecertificeerde inkt HP2580 voor voedselverpakkingen, hebben we nu nog meer goed nieuws voor u!

Stralende gele inktsoorten voor gladde oppervlakken: Markoprint SDYEL

Voor prints met een hoog contrast op donkere en gekleurde oppervlakken hebben we een geel gepigmenteerde inkt op basis van oplosmiddel ontwikkeld: Markoprint SDYEL. De inktcartridges zijn gebaseerd op HP-printtechnologie, die bekend staat om zijn hoge resolutie, hoge printsnelheid en schone, eenvoudige en efficiënte werking.

De inktformulering hecht bijzonder goed op gladde materialen zoals kunststoffen, rubber en metalen. De afdrukresultaten zijn rijk aan contrast en bestand tegen slijtage, UV-licht en hoge temperaturen. Met deze eigenschappen is de inkt vooral geschikt voor toepassingen in de automobiel-, elektronica- en kunststofindustrie.Stralende gele inkjet inkt voor gladde oppervlakken: Markoprint SDYEL

Diepzwarte inkt voor zware toepassingen: Markoprint UVBLK1

Markoprint IP-JET HP

Onze nieuwe zwarte HP Markoprint UVBLK1 inkt is gemaakt voor gebruik in uitdagende productieomgevingen. Deze inkt is UV-uithardbaar en markeert betrouwbaar, zelfs op oppervlakken met resten van reinigingsmiddelen en andere stoffen. Vanwege zijn buitengewone opaciteit is UVBLK1 voorbestemd voor ‘heavy-duty’ toepassingen, zoals in de chemische industrie. Het kan bijvoorbeeld voor en na het wassen van lijnen worden gebruikt.

UVBLK1 is ook vrij van MOSH, MOAH en nanodeeltjes. Omdat de inkt voor veel verschillende materialen tegelijk geschikt is, is er geen tijdrovende en dure cartridge-vervanging meer nodig. Verhoog in plaats daarvan uw productiviteit!

Test onze inkten!

Inkjettechnologie is in opkomst voor allerlei industriële identificatietoepassingen, van het afdrukken van data matrix codes tot de markering van kartonnen dozen. Wilt u zien hoe het eruit ziet op uw eigen verpakkingen? Neem nu contact met ons op voor meer informatie en voorbeelden van afdrukken!

Neem nu contact op voor een gratis adviesgesprek